Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Bypass-løsning til Amalienborg


En intelligent løsning som kun arbejder, når behovet er der. Det sparer strøm og slitage på anlægget.

I 2014 investerede Amalienborg i flere nye pumpestationer. De ønskede først og fremmest en driftssikker og økonomieffektiv løsning med lang holdbarhed. Derfor valgte projektets entreprenør og uddannet Kessel servicetekniker, DBE Lyngholm & Sønner, en Kessel bypass-løsning.

En hybrid pumpestation

En bypass pumpestation, eller som andre vil kalde det - en hybrid pumpestation, er en kombination af en højvandsslukke og et pumpeanlæg. I en sådan løsning anvendes den almindelige gravitation til at bortlede spildevandet. Dvs. at hvis vandet kan bortlede sig selv, skal det bortlede sig selv. Sådan foregår bortledningen det meste af et år.

De få gange om året der er skybrud eller store mængder regn, og hovedkloakken ikke kan følge med til at bortlede spildevandet, træder pumpeanlægget i kraft – og sørger for at bortledningen fortsætter som ved normal drift.

Derfor oplever beboerne heller ingen gener, selv når der skybrud eller store mængder regn. De kan fortsat gå i bad, gå på toilet og vaske op, som de plejer. Beboerne berøres således ikke af opstuvningen i hovedkloakken.

Pumpeanlægget står altså stille det meste af året, og det starter kun, når der er behov for det. Det sparer strøm, og der er mindre slitage på anlægget.

 

Produktinfo

  • Ecolift XL Hybrid Duo
Article image container

Hybride pumpeanlæg

Hvis vand kan løbe selv, skal det løbe selv. Det kalder vi den direkte vej, og er filosofien bag hybride pumpeanlæg. Med et hybrid pumpeanlæg har du en holdbar og pålidelig løsning, som beskytter mod oversvømmelse.

Derudover er der ikke konstant slid på pumperne, idet pumperne kun kører, når der er behov for det - ved opstuvning. Dette er den ideelle løsning til installation i spildevandsledninger med fald mod hovedkloakken - både i nybyggeri, ved renovering af erhvervsejendomme og boliger med stor eller lille brugerkreds.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470