Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Bæredygtighed

Bæredygtighed, både ift. produkter samt medarbejdere, er en central del af vores forretning og en vigtig del af vores DNA. I forretningen opererer vi med bæredygtighed på tre forskellige måder:

  • Passioneret omkring korrekt behandling af spildevand
    • Vi leverer løsninger samt rådgivning, som sikrer, at spildevand håndteres på den mest miljøhensigtsmæssige måde.
  • Grøn tankegang
    • Vi tager ansvar for EU’s målsætning for genanvendelse af plast, idet vi i dele af vor produktion udelukkende anvender genbrugsplast.
  • Ansvarlighed
    • Vi sætter stor pris på vores medarbejdere, hvorfor vi fokuserer meget på at skabe et miljø, hvor inklusion og sikkerhed er i højsædet. Vi ønsker, at vore medarbejdere skal anerkendes og udvikles, således at de kan vokse med opgaven, gå glade på arbejde samt yde den bedste service over for kunderne. Vi behandler vores medarbejdere ud fra devisen: ”Behandl dine medarbejdere godt, og de behandler dine kunder godt.” 

Som en af landets førende leverandører af topringe, kegler og kloak- og brønddæksler føler vi en særlig forpligtelse til at tilbyde produkter, som er godt for miljøet, og som bakker op om samfundets målsætning for genanvendelse af plast.

I egenproduktionen benyttes udelukkende genbrugsplast, og hvis der sker et spild, knuses dette til granulat, således at vi kan genanvende det til nye emner. Vi arbejder altså ud fra en cirkulær tankegang i produktionen af topringe, kegler og dæksler af genbrugsplast.

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi arbejder med FN's Verdensmål.

Article image container

Kontakt os

Skriv til os og vi kontakter dig hurtigst muligt

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470