Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Udforsk

Vil du vide mere?

Her finder du bl.a. guides og produktsider. Produktsiderne dykker ned i selve produktet, dets specifikationer og funktioner.  

Kategorier

 

Guides til højvandssikring af kælder og fedtudskillere, lovkrav til fedtudskillere samt produktsider om eksempelvis Minilift og Aqualift S?

Vil du vide mere om afløbsteknik & udskillere?

 

 

Information om glasfiberrør. Produktets generelle egenskaber. Dets fordele ift. stålrør, duktiltrør og betonrør og meget mere.

Vil du vide mere om glasfiberrør?

 

 

Information om specialkoblinger eller special overgangsmanchetter samt hvilke muligheder der er. Her kan du finde vores basis-, komfort- og premium-modeller, og se hvilke forskelle der er på de tre typer.

Vil du vide mere om specialkoblinger?

 

 

Information om de forskellige linjedræn, græsarmering og armeringsplader. Der findes en masse forskellige varianter, og det kan nogle gange være svært at vælge lige præcis, hvilken variant der passer bedst til den givne applikation.

Vil du vide mere om linjedræn og græsarmering

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.