Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Udforsk

Afløbsteknik & udskillere

Leder du efter fedt-, olie- og koalescensudskillere, eller ønsker du at vide, hvornår der skal installeres en udskiller? Her finder du guides og information om enkelte af vores produkter. 

Guides

 

Sådan vælger du den rigtige fedtudskiller

Guide til valg af fedtudskiller

 

 

Sådan drifter og vedligeholder du en fedtudskiller

Vedligeholdelsesvejledning

 

 

Hvornår skal jeg have en fedtudskiller?

Lovkrav til fedtudskillere

 

 

Hvornår skal jeg højvandssikre en fedtudskiller?

Højvandssikring af fedtudskillere

 

 

Hvad er vigtigt ifm. planlægning af udledning fra fedtudskiller til hovedkloakken

Udledning fra fedtudskiller til hovedkloakken

 

 

Hvordan forebygger jeg skader og oversvømmelse i kælderen?

Højvandssikring af kælder

 

Produktsider


 

Den pladsbesparende pumpestation

Til installation i betondæk/gulv

En vaskemaskine, bad og håndvask kan uden problemer være tilsluttet en Minilift S på samme tid. Den diskrete Minilift installeres i betondækket/gulvet for at spare plads. Det integrerede afløb i dækslet håndterer al kældervand. I tilfælde af at der går hul på et rør eller ved oversvømmelse pumper Minilift S spildevandet væk, så kælderen forbliver tør.

 

 


 

Den kraftfulde pumpestation

Til installation i betondæk/gulv

Aqualift S Compact er en pladsbesparende, modificerbar pumpestation, som let kan opgraderes til to pumper på et senere tidspunkt. Pumpestationen installeres i betondæk/gulv, hvorved den næsten er usynlig. Det integrerede afløb i dækslet håndterer al kældervand. I tilfælde af at der går hul på et rør eller ved oversvømmelse pumper Aqualift S spildevandet væk, så kælderen forbliver tør. Pumperne er særdeles stille, når de kører. Pumpestationen leveres enten med en eller to pumper fra producenten.

 
 

 


 

Easyclean fedtudskillere

I polyethylen

De nye EasyClean fedtudskillere fra Kessel er lette at installere og rengøre, og så bringer det energieffektiviteten op på et andet niveau. Fedtudskillerne kan laves som et fuldautomatisk system - selv når installationen er påbegyndt. Derfor kan du altid forbedre det nuværende system.

 
 
 

 

Olie- og koalescensudskillere komfort- og basismodeller

I polyethylen og glasfiber

Lauridsen er nu blevet leveringsdygtig i glasfiberudskillere, hvor en udskillingseffekt på over 15 liter i sekundet kræves. En glasfiberudskiller fra Lauridsen har en høj styrke og lang levetid. Den er CE-mærket og certificeret efter EN858-1. Den er let at installere grundet den lave vægt, hvilket sparer entreprenøren tid og penge. Det er ligeledes muligt at få en komfort-model i polyethylen fra Kessel. 

 
 
 

 

Hold dig opdateret

Få de nyeste produkter og løsninger direkte i din indbakke

Andre har også set


 

 

Indmuringsmanchetter til sikring mod radon
 

Både dansk og international forskning har vist, at radon er sundshedsskadeligt. Det er alment anerkendt, at der er en direkte sammenhæng mellem mængden af radon, man udsættes for, og risikoen for at få lungekræft.

 
 

 

 

Vil du vide mere om glasfiberrør?
 

Her finder du mere information om glasfiberrør. Produktets generelle egenskaber. Dets fordele ift. stålrør, duktiltrør og betonrør og meget mere.

 

 
 

 

Hvordan finder jeg den rigtige græsarmering?
 

Vi har forskellige græsarmeringstyper på lager, som alle har forskellige funktioner. Gravelgrid anvendes bl.a. til opfyldning med granit, mens typen RoadEdgePave anvendes i vejrabatter.

 
 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.