Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Udforsk

Linjedræn, græsarmering og armeringsplader

Leder du efter linjedræn, græsarmering eller armeringsplader, og er du i tvivl om, hvilke varianter der passer til hvad. Her kan du søge viden om de forskellige produkter, og derved finde ud af, hvad der passer til den givne applikation.

Produktsider & guides


 

Græsarmering & armeringsplader

Armering til alle typer applikationer

Vi har forskellige græsarmeringstyper på lager, som alle er velegnet til forskellige områder. ProGrass anvendes f.eks. på kørestier til eks. golfbiler, brandveje, grønne parkeringsarealer mv., mens Multiflixx kan anvendes til midlertidig brug på byggepladser, parkeringsarealer eller midlertidige køreveje. GravelGrid er udviklet specielt til opfyldning med granit, og RoadEdgePave er udviklet til vedligeholdelse af vejrabatter.

 

 


 

Sådan vælger du det rigtige linjedræn

Din guide til det rigtige linjedræn

Alle render er produceret i HD-PE, som gør, at de er lette at arbejde med, men som samtidig giver dem stor styrke. De fås både som almindelig linjedræn, men også som kabelrender med tæt dæksel. Vi har masser af forskellige riste til de enkelte render. De mange muligheder gør, at det kan være lidt svært at vælge, hvilket linjedræn der passer til hvilken applikation. Derfor har vi lavet en lille guide, som hjælper dig med at vælge det rigtige linjedræn.

 
 

 


 

Hold dig opdateret

Få de nyeste produkter og løsninger direkte i din indbakke

Andre har også set


 

 

Indmuringsmanchetter til sikring mod radon
 

Både dansk og international forskning har vist, at radon er sundshedsskadeligt. Det er alment anerkendt, at der er en direkte sammenhæng mellem mængden af radon, man udsættes for, og risikoen for at få lungekræft.

 
 

 

 

Skal jeg have en fedtudskiller?
 

Alle der driver levnedsmiddelindustri og erhvervskøkkener, herunder restauranter og spisesteder, skal have en anordning der forhindrer vegetabilsk og animalsk fedt i at passere uhindret ud i det offentlige kloaksystem.

 
 

 

Vil du vide mere om glasfiberrør?
 

Her finder du mere information om glasfiberrør. Produktets generelle egenskaber. Dets fordele ift. stålrør, duktiltrør og betonrør og meget mere.

 


 


 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.