Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Afløbsrender i plast tåler op til 90 ton store millitærkøretøjer

Varde Kaserne skulle i 2012 bruge en masse vandrender, som skulle placeres foran deres garager til forsvarets PMV’er. PMV’er er forsvarets pansrede køretøjer eller bæltekøretøjer, som kan veje helt op til 32 tons.

Derfor skulle der en vandrende til, som kunne klare en enorm stor belastning – flere gange om dagen. I samarbejde med entreprenør Max Mathiesen A/S, valgte vi typen Wing, som har en spalterist i støbejern, og som kan klare en belastning på op til 90 ton.

Selve vandrenden er fremstillet i HD-PE-materiale, og har en forstærket karm, som gør, at den kan klare så store belastninger.

- Denne type vandrende er velegnet til afvanding af veje eller andre arealer såsom lufthavne, hvor der er enorm stor belastning, siger John Ising Hansen, Produktansvarlig for Linjeafvanding hos Lauridsen.   

 

Produktinfo

  • Mufle WING
  • Rist af støbejern
  • 90 tons belastning
Article image container
Article image container

Linjedræn

Vi har altid haft et behov for at bortlede overfladevand. I samarbejde med Mufle tilbyder vi produkter, som kan lige præcis dette. Afløbssystemerne kan anvendes på alle tænkelige applikationer. Til alt lige fra flypladser, havne, motorveje, gangstier, terrasser mm. Kendetegnet for alle typer er høj kvalitet og et flot æstetisk udtryk, der gør, at de kan passe ind i de fleste miljøer.

Vores produkter har stor holdbarhed og kan modstå ekstrem belastning og høje dynamiske kræfter.

Udover standardsortimentet tilbyder vi også et bredt sortiment af individuelle og kundetilpassede løsninger, som lever op til kundens krav om æstetik, miljø og funktion.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470