Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

BIM-center

Med Building Information Modelling (BIM) har alle involverede parter i et byggeri adgang til mere specifik og korrekt information. Derudover får alle parter et langt bedre overblik over byggeriet og de materialer, der skal anvendes deri. Det gælder både for den part, der er ansvarlig for planlægningsfasen, den ansvarlige for opførelsen og den ansvarlige for vedligholdelsen. På den baggrund kan planlæggere, fabrikanter og operatører også træffe de bedst mulige beslutninger i alle faser af projektet.

Download Kessel BIM-selector

Ved at downloade hele Kessel BIM-selector får du hele programmet, hvori alle filer ligger. I programmet kan du specificere, hvilket produkt du ønsker, hvorefter du kan hente den enkelte fil som AutoCad eller Revit-fil.

Find de enkelte BIM eller 3D DWG-filer

Gå til www.kessel.com. Søg på produktnavnet i søgefeltet til venstre. Klik på det ønskede produkt og vælg CAD-drawings eller BIM-files.

BIM af Kessel

Kessel leverer BIM-data af hele produktsortimentet i højeste kvalitet. Da dataene er oprettet i VDI3805 kan dataen anvendes i de meste almindelig BIM-systemer.

Den komplette pakke

Kessel BIM-bibliotek giver dig adgang til alt det indhold, du har brug for, når du skal planlægge, installere og betjene forskellige Kessel-løsninger. Vha. Kessel BIM selector kan du nemt hente dataene på det produkt, du ønsker, og importere det i din BIM-software. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.