Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

LØSNING+ for rådgivere & ingeniører

Alle fordele samlet ét sted

For at afhjælpe nogle af de udfordringer og arbejdsopgaver, som rådgivere og ingeniører oplever i hverdagen, har vi samlet en række værktøjer, hjælpemidler mm., som kan gøre hverdagen bare lidt lettere. Herunder kan du se et udpluk af de services, som du får, hvis du får rådgivning hos os. 

Let adgang til BIM/Revit-filer

Hos Kessel kan du let få adgang til BIM/Revit-filer. Det kan du få på to måder. Du kan enten finde BIM/Revit-filerne via www.kessel.com > søge produktet frem > vælg CAD drawings eller BIM files. Alternativt kan du hente hele Kessel BIM Selector.  
 

  • Geometriske data
  • Tekniske data
  • Kommercielle data

BIPS-beskrivelser

For at hjælpe dig så meget som muligt i dit arbejde med at projektere, har vi samlet alle BIPS-beskrivelser, også kaldet udbudstekster, ét sted. BIPS-beskrivelserne er skrevet, så du kan copy/paste indholdet over i projektbeskrivelsen. Hvis der mangler nogle beskrivelser, er du velkommen til at tage fat på os. 

Gratis rådgivning & dimensionering

Gennem vores Kompetencecenter yder vi altid gratis rådgivning og dimensionering. Derfor skal du heller ikke tøve med at tage fat på os, hvis du står med en sag, som du ønsker hjælp til. 

Dimensioneringsværktøjer til fedt-, olie- og koalescensudskillere

Her finder du vores dimensioneringsværktøjer til fedt-,  olie- og koalescensudskillere. Værktøjerne fungerer ved, at du indtaster de relevante oplysninger i formularerne. Når du har indtastet oplysningerne modtager vi det pr. mail. Herefter vender vi retur med en korrekt dimensioneret udskiller.

Hold dig opdateret

Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret på danske standarder og krav inden for vand og afløb. Hvis DS432 opdateres, så sørger vi for at fortælle dig det.

Lauridsen Akademi

Dygtiggør dig inden for bl.a. højvandslukkere, pumpestationer, bypass-løsninger, fedt-, olie- og koalescensudskillere.

Vælg det rigtige linjedræn

Med denne guide kan du vha. tre simple valg spore dig ind på det rigtige linjedræn.
 

Vælg den rigtige fedtudskiller

I denne guide kan du vha. tre simple valg spore dig ind på den rigtige udskiller.
 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.