Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

LØSNING+ for grossister & trælaster

Alle fordele samlet ét sted

Som ansat hos en grossist eller en trælast arbejder du hver dag med et hav af varenumre. Kundernes spørgsmål kan variere mellem alt fra el-artikler til rørkoblinger. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kan finde viden, vejledninger, priser mv. For at afhælpe din hverdag har vi samlet en række værktøjer, som kan gøre din arbejdsdag mere effektiv og lidt lettere. 

Din digitale prisliste

Med en konto til webshoppen har du mulighed for at se dine priser og rabataftaler. Derudover kan du lave din egen favoritliste, således at du let og hurtig kan finde dine favoritvarer. 
 

  • Køb online 24/7
  • Opret favoritliste

Bestil et kursus

For bedst muligt at ruste jer til produkter inden for VA, tilbyder vi kurser på matriklen i Varde eller på jeres adresse. Kurset kan tilpasses det, I mener, den enkelte afdeling hos jer har behov for.

Vha. kurset kommer du til at vide alt om hurtigløbere såsom rørkoblinger, Insitu-, LSK- og LM-manchetter samt græsarmering mm. Med kurserne bliver du i stand til at beskrive fordelene ved hvert enkelt produkt. Derudover får du kendskab til de relevante standarder, således at du let kan rådgive om de enkelte produkter.

Download marketingmateriale & lån instore-løsninger

For at hjælpe dig med at sælge produktet har vi samlet en masse marketingmateriale, som du kan anvende i dialogen med dine kunder. Du har bl.a. mulighed for at låne roll-ups, hvis du ønsker at sætte fokus på et produkt i butikken. Derudover har du mulighed for at bestille produktplakater, kataloger mv.

BIPS-beskrivelser

For at hjælpe dig så meget som muligt i dit arbejde med at projektere, har vi samlet alle BIPS-beskrivelser, også kaldet udbudstekster, ét sted. BIPS-beskrivelserne er skrevet, så du kan copy/paste indholdet over i projektbeskrivelsen. Hvis der mangler nogle beskrivelser, er du velkommen til at tage fat på os. 

Dimensioneringsværktøjer til fedt-, olie- og koalescensudskillere

Her finder du vores dimensioneringsværktøjer til fedt-,  olie- og koalescensudskillere. Værktøjerne fungerer ved, at du indtaster de relevante oplysninger i formularerne. Når du har indtastet oplysningerne modtager vi det pr. mail. Herefter vender vi retur med en korrekt dimensioneret udskiller.

Hold dig opdateret

Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret på danske standarder og krav inden for vand og afløb. Hvis DS432 opdateres, så sørger vi for at fortælle dig det.

Lauridsen Akademi

Dygtiggør dig inden for bl.a. højvandslukkere, pumpestationer, bypass-løsninger, fedt-, olie- og koalescensudskillere.

Vælg det rigtige linjedræn

Med denne guide kan du vha. tre simple valg spore dig ind på det rigtige linjedræn.
 

Vælg den rigtige fedtudskiller

I denne guide kan du vha. tre simple valg spore dig ind på den rigtige udskiller.
 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.