Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Kurser i vand og afløb

Bliv Kessel Servicetekniker eller få et grundkursus i vand og afløbsprodukter


Til kloakmestre, entreprenører og VVS'er tilbyder vi Kessel service kurser. Til disse udbyder vi tre typer af kurser, som du kan se mere om via linket herunder. 

Derudover tilbyder vi VA BASIS kursus, som henvender sig til grossister, trælaster samt undervisningsinstitutioner. Dette kursus kan du se mere om nedenfor.

Bliv Kessel Servicetekniker

Disse kurser er for kloakmestre, rørlæggere, anlægsgartnere, VVS'er og eksisterende Kessel Serviceteknikere, som ønsker at dygtiggøre sig inden for bl.a. højvandslukkere, pumpestationer, bypass-løsninger samt fedt-, olie- og koalescensudskillere.
 

VA BASIS kursus

Dette kursus er for grossister, trælaster og undervisningsinstitutioner, som ønsker at dygtiggøre sig inden for vand og afløb generelt. På kurset undervises der i standard VA-produkter. Det illustreres bl.a., hvordan disse produkter installeres. Du får selv lov til at installere produkterne, så du har en fornemmelse for, hvordan det gøres. Endelig undervises der i relevant lovgivning på området. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.