Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

LØSNING+ for Kessel Serviceteknikere

Alle fordele samlet ét sted

For at afhjælpe nogle af de udfordringer og arbejdsopgaver, som Kessel Serviceteknikere oplever i hverdagen, har vi samlet en række værktøjer, hjælpemidler mm., som kan gøre hverdagen bare lidt lettere. Herunder kan du se et udpluk af de services, som du får, når du er uddannet Kessel Servicetekniker hos os. 

Køb Kessel reservedele online 24/7

Hvis du har oprettet en konto til webshoppen, har du mulighed for at købe Kessel reservedele, når det passer dig. Derudover kan du lave din egen favoritliste, således at du let og hurtig kan købe dine favoritvarer. Endelig har du mulighed for at genbestille tidligere ordrer via få klik.
 

  • Køb online 24/7
  • Opret favoritliste
  • Se dine genbestillingslister

Bliv fundet af husejeren

Som Kessel Servicetekniker bliver du en del af vores Kessel ServiceCenter, hvor husejeren let kan finde dig, hvis der kræves service eller udskiftning af et højvandsslukke. 

Download marketingmateriale

Som servicetekniker oplever du ofte, at du skal sælge et højvandslukke til en husejer. Der foreligger en masse forskellige løsninger. For at gøre det let for dig at rådgive om produkterne, har vi samlet en masse marketingmateriale, som du kan anvende i dialogen med husejer. 

Dimensioneringsværktøjer til fedt-, olie- og koalescensudskillere

Her finder du vores dimensioneringsværktøjer til fedt-,  olie- og koalescensudskillere. Værktøjerne fungerer ved, at du indtaster de relevante oplysninger i formularerne. Når du har indtastet oplysningerne modtager vi det pr. mail. Herefter vender vi retur med en korrekt dimensioneret udskiller.

Lauridsen Akademi

Dygtiggør dig inden for bl.a. højvandslukkere, pumpestationer, bypass-løsninger, fedt-, olie- og koalescensudskillere.

Vælg det rigtige linjedræn

Med denne guide kan du vha. tre simple valg spore dig ind på det rigtige linjedræn.
 

Vælg den rigtige fedtudskiller

I denne guide kan du vha. tre simple valg spore dig ind på den rigtige udskiller.
 

Hold dig opdateret

Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret på danske standarder og krav inden for vand og afløb. Hvis DS432 opdateres, så sørger vi for at fortælle dig det.

Myndighedspakke

Når vi har dimensioneret en fedt-, olie- eller koalescensudskiller for dig, har du mulighed for at få tilsendt en myndighedspakke, som kan anvendes, når du skal søge om godkendelse hos den stedlige myndighed. En sådan myndighedspakke består af beregningen, som dokumenterer, at udskilleren rent faktisk har den korrekte kapacitet ift. at rense det afledte spildevand. Derudover medsendes en CE-godkendelse samt datablad. En sådan pakke er ganske gratis, og tilbydes alle kloakmestre og entreprenører, hvis det ønskes. Dette gælder dog kun ved udvalgte produkter.

Serviceskemaer

Højvandslukkere skal serviceres i forskellige intervaller. Det afhænger af, hvor de installeret samt belastningen på installationen. Det er normalt, at et højvandslukke skal serviceres:

  • 1 gang om året for enfamiliehuse
  • 2 gange om året for flerfamiliehuse
  • 4 gange om året for erhverv- og etageejendomme

For at gøre dette lettere for kloakmesteren tilbyder vi en række serviceskemaer, som denne kan anvende i forbindelse med service af højvandslukke. Her findes serviceskemaer, der kan printes eller serviceskemaer der kan udfyldes digitalt.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.