Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

LØSNING+ for Kessel Serviceteknikere

Alle fordele samlet ét sted

For at afhjælpe nogle af de udfordringer og arbejdsopgaver, som Kessel Serviceteknikere oplever i hverdagen, har vi samlet en række værktøjer, hjælpemidler mm., som kan gøre hverdagen bare lidt lettere. Herunder kan du se et udpluk af de services, som du får, når du er uddannet Kessel Servicetekniker hos os. 

Køb online 24/7

Hvis du har oprettet en konto til webshoppen, har du mulighed for at købe Kessel reservedele, når det passer dig. Derudover kan du lave din egen favoritliste, således at du let og hurtig kan købe dine favoritvarer. Endelig har du mulighed for at genbestille tidligere ordrer via få klik.
 

  • Køb online 24/7
  • Opret favoritliste
  • Se dine genbestillingslister

Bliv fundet af husejeren

Som Kessel Servicetekniker bliver du en del af vores Kessel ServiceCenter, hvor husejeren let kan finde dig, hvis der kræves service eller udskiftning af en højvandsslukke. 

Download marketingmateriale

Som servicetekniker oplever du ofte, at du skal sælge en højvandslukke til en husejer. Der foreligger en masse forskellige løsninger. For at gøre det let for dig at rådgive om produkterne, har vi samlet en masse marketingmateriale, som du kan anvende i dialogen med husejer. 

Hold dig opdateret

Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret på danske standarder og krav inden for vand og afløb. Hvis DS432 opdateres, så sørger vi for at fortælle dig det.

Lauridsen Akademi

Dygtiggør dig inden for bl.a. højvandslukkere, pumpestationer, bypass-løsninger, fedt-, olie- og koalescensudskillere.

Vælg det rigtige linjedræn

Med denne guide kan du vha. tre simple valg spore dig ind på det rigtige linjedræn.
 

Vælg den rigtige fedtudskiller

I denne guide kan du vha. tre simple valg spore dig ind på den rigtige udskiller.
 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.