Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Kessel ServiceCenter

Lokale specialister til dine Kessel produkter

Vi arbejder for at sikre dig produkter og service af højeste kvalitet. Det gør vi bl.a. ved konstant at forbedre vores produkter og services samt sikre minimal nedetid.

+350 dedikerede serviceteknikere til højvandslukkere 

Lauridsen LØSNING+

Alle fordele samlet ét sted

LØSNING+ er et fordelsprogram, som tager højde for den individuelle kunde, og de udfordringer denne står med hver eneste dag. Vi har samlet alt ét sted, så du fremadrettet kan spare tid på trælse opgaver, og i stedet bruge tiden på det, der batter noget. Se de unikke fordele for Grossister & trælasterRådgivere & ingeniører samt Kessel serviceteknikere herunder.

Dimensioneringsværktøjer til fedt-, olie- og koalescensudskillere

Her finder du vores dimensioneringsværktøjer til fedt-,  olie- og koalescensudskillere. Værktøjerne fungerer ved, at du indtaster de relevante oplysninger i formularerne. Når du har indtastet oplysningerne modtager vi det pr. mail. Herefter vender vi retur med en korrekt dimensioneret udskiller.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.