Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Kessel Servicecenter

Lokale specialister til dine Kessel produkter

Vi arbejder for at sikre dig produkter og service af højeste kvalitet. Det gør vi bl.a. ved konstant at forbedre vores produkter og services samt sikre minimal nedetid.

 

+350 dedikerede serviceteknikere til højvandslukkere 

Find din servicetekniker

Ønsker du at søge på postnummer, by eller lignende, skal du blot trykke øverst til højre for at se kortet i fuld skærm. Her får du mulighed for at søge mere specifikt. 

Vi dækker hele landet

Vi har +350 Kessel serviceteknikere fordelt over hele landet, som er blevet uddannet i at installere og servicere højvandslukkere. Serviceteknikere er selvstændige entreprenører og kloakmestre, som ønsker at blive opdateret på Kessel produkter. Vi opdaterer dem løbende, rådgiver dem under installation og service, hvorfor du kan føle dig helt sikker, når du vælger en løsning fra Kessel.

  • ​+350 uddannede Kessel serviceteknikere
  • Support og rådgivning onsite
  • Gratis dimensionering og beregning
  • Support hele vejen fra dimensionering til installation og service

En Kessel servicetekniker kan følgende:

  • Vejlede forbrugere i daglig drift
  • Montere og servicere professionelt
  • Vejlede om løsning på akutte problemer
  • Besvare spørgsmål fra kunder

Andre har også set


 

 

Sådan undgår du vand i kælderen
 

Skybrud bliver mere og mere almindelige i Danmark, og meterologerne forudsiger at de vil blive kraftigere end det vi har set hidtil. De offentlige kloakker, kan desværre ikke følge med til at lede vandet væk, hvorfor det i stedet søger ind alle de steder, hvor det er muligt.

 
 

 

 

Vandrender installeret ved funkishus i Vejle-området

Området omkring Vinding ved Vejle er ret kuperet, og bygherre ønskede at sikre sin grund mod evt. overfladevand. Området hvor huset ligger falder en del fra nord til syd, hvorfor der var risiko for, at der ville komme vand oppefra og ende omkring soklen.

 

 

Kegle, karm og dæksel i genbrugsplast installeret ved funkishus i Vejle-området


Ved et nyopført funkishus skulle der anlægges terrasse. Hertil havde bygherre valgt en flise, som til forveksling ligner marmor. Derfor gav det også god mening at gå med en karm og et dæksel i genbrugsplast, da de falder godt i med fliserne.

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.