Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Lauridsen kataloger

Få et hurtigt overblik over vores produktsortiment

(Hele produktsortimentet ses under produkter)

For at gøre det nemmere for dig har vi samlet vores produktsortiment i en række kataloger. Det er muligt at hente katalogerne her på siden. Alternativt er du velkommen til at kontakte vores eksterne konsulenter og aftale med dem, at de kan komme forbi med et katalog. Du kan finde de eksterne konsulenter her.

1.0 Fleksible overgange

I dette katalog findes alle varianter af Fernco rørkobling samt Flexseal rørkobling. Derudover kan du se mere om vores specialkoblinger, som produceres efter ønskede mål. Rørkoblinger er fremstillet i robust syntetisk gummi eller thermoplast, og er upåvirkede af jordbundsforholdene. Derudover er de modstandsdygtige over for kemikalier, UV-stråler samt normale kloakgasser. Rørkoblinger anvendes bl.a. til samling af ventilations-, kloak og drænrør samt andre industrielle installationer.

2.0 Topringe, kegler & dæksler

Her findes topringe (brøndringe), brøndkegler, brøndkarme samt brønddæksler. Topringe og brøndkegler er produceret i genbrugsplast, mens brønddæksler og brøndkarme fås både i genbrugsplast samt glasfiber. Kendetegnene ved begge materialer er, at de har lav vægt og høj styrke.

3.0 Tætningssystemer

I kataloget findes et stort udvalg af manchetter, som er fremstillet af syntetisk gummi. Derudover findes hulsave, kædetætninger sadelgrenrør mv. Manchetternes materiale har særdeles gode egenskaber, og er meget modstandsdygtig overfor de hårde forhold i kloakken. I de situationer hvor kloaksystemet udsættes for benzin eller olie, skal der anvendes manchetter af olieresistent NBR gummi.

4.0 Græsarmering, grusarmering & armeringsplader

I dette katalog findes græsarmering, grusarmering samt armeringsplader til ridebaner, vejrabatter, golfbaner mv. Fælles for alle produkter er, at de er produceret i genbrugsplast, er lette at montere og så er de økonomisk fordelagtige. 

5.0 Rottesikring

I kataloget findes alle vores rottespærrer. Herunder vores VA-godkendte SMART rottespærre i syrefast rustfri stål samt rottespærre for Kessel Universal- samt Kessel Drehfix gulvafløb. 

6.0 Reparationsasfalt

Her findes vores udvalg af reparations- samt drænasfalt. Reparationsasfalt (også kaldet kold asfalt) anvendes til at reparere mindre huller eller revner i vejen, i indkørslen, på cykelstier eller lignende arealer. Asfalten er en koldflydende asfaltmasse, som indeholder sten- og klæbemateriale. Den ovale spand er designet sådan, at du let kan tage asfalten op ad spanden med en skovl. En af de store fordele ved Instamak reparationsasfalt er dens drøjde. Sammenlignet med andre asfaltprodukter skal der nemlig typisk bruges færre kilo pr. m2.

7.0 Afspærringsteknik

Her findes produkter og udstyr til afspærring af rør. Herunder rørballoner, afspærringsskiver samt test-/endepropper. Disse produkter anvendes typisk, hvis det er nødvendigt at afspærre en rørledning i forbindelse med tæthedsprøvninger, ved renovering eller reparation.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.