Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Skt. Annæ skolen på Amager erstatter pumpeanlæg fra 1968 med et Aqualift F XL pumpeanlæg

 

Skt. Annæ skolen på Amager havde oplevet et par uheldige episoder med deres trykluftsystem i et ældre pumpeanlæg. Trykluftsystemet håndterer trykket i tanken. Det betød, at indholdet i tanken ofte blev trykket den forkerte vej, og kom op igennem toiletterne. 

Rasmussen & Sønner blev derfor kaldt til møde. På mødet blev det aftalt, at renovering af det gamle pumpeanlæg ikke kunne betale sig. Det gamle pumpeanlæg var placeret i kælderen. Adgangen til kælderen var gennem en lem i gulvet på 85x95 cm. 

Opgaven for Rasmussen & Sønner lød på demontering af toiletter o. lign. til det gamle trykluftsystem i kælderen. Pumpeanlægget var fra 1968, og er løbende blevet renoveret på trykluftsiden, men på afløbssiden har det været sparsomt med renovering. Da systemet var demonteret, skulle det gamle pumpeanlæg tages ned. Herefter skulle der omlægges faldstammer, udluftning og trykledning.

Efter nedtagningen skulle Rasmussen & Sønner installere en Kessel Aqualift F XL 1400W-S1 Duo 300L som erstatning for det gamle pumpeanlæg. 

Aqualift F XL pumpeanlæg

I et tæt samarbejde mellem Rasmussen & Sønner og Lauridsen blev det nye pumpeanlæg dimensioneret og leveret.

Til projektet blev der valgt en Aqualift F XL 1400W-S3 Duo 300L med kontraventil (lodret) samt potentialfri kontakt. Det var alfa omega, at pedellen på skolen kunne holde sig opdateret på, hvornår Aqualiften skulle serviceres og vedligeholdes. Derfor valgte man at udstyre pumpeanlægget med en potentialfri kontakt, som sørger for at sende skolens pedel en sms, når der er behov for service og vedligehold.

 

Article image container

Før billede

Article image container

Efter billede

Om samarbejdet

Henrik Rasmussen fra Rasmussen & Sønner udtaler: Vi har igennem flere år haft et godt samarbejde med Lauridsen. De er kompetente, leverer en god service samt nogle gode produkter. Derudover er de gode til at komme med løsningsforslag, som vi kan bruge til noget. 

Rasmussen & Sønner er uddannede Kessel Serviceteknikere tilbage i 2012, og har arbejdet med Kessel produkterne i mange år. De installerer både højvandslukkere, pumpeanlæg, bypass-anlæg o. lign.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470