Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Danmarks største indendørs multifunktionelle arena

Royal Arena er en stor multiarena med plads til op mod 16.000 siddende og stående gæster til kultur- og musikarrangementer. Til sportsbegivenheder er kapaciteten op til 12.500 tilskuere. Arenaen er ca. 35.000 m2 stor med store foyerarealer og god plads til publikum såvel som serveringssteder og køkkener.

- Det var et meget spændende projekt, siger Martin Schmidt, Produktansvarlig for Afløbsteknik hos Lauridsen A/S.

Et projekt som dette krævede tre fedtudskillere, som skulle sørge for, at der ikke blev udledt fedtholdigt spildevand til kloakken. Derfor tog entreprenøren, C. Hollbøll & Sønner, fat på os. Vi indledte dialogen med at lave de forskellige beregninger, så vi var sikre på, at kunden fik et produkt, som kunne varetage udledningsmængden.

Alle udskillere skulle graves ned, hvorfor det blev af typen Kessel Euro 4L/sek og Kessel Euro 7L/sek. Disse udskillere kunne klare en trafikbelastning på 40 ton, som sikrede, at der både kunne køres med private køretøjer samt tunge erhvervskøretøjer.

- Fedtudskillerne er fremstillet i HD-PE, som giver dem en høj grad af bestandighed over for vand, fugt og kulde. Det er vigtigt, når noget skal placeres i jorden, hvor der høj risiko for forskellig slags korrosion, siger Martin Schmidt.

- Og så er det også en vigtig faktor, at HD-PE-materialet er velegnet til genanvendelse, afslutter han.
 

Produktinfo

  • Fedtudskiller med to dæksler
  • Easyclean fedtuskiller
Article image container

Fedtudskillere

I mange restauranter, på hoteller, motorvejsrestauranter, hos slagtere eller andre steder der arbejdes med fødevarer, udledes der som regel fedt, olie og madrester i spildevandet. Dette spildevand har typisk en lang rejse, inden det når rensningsanlægget.  

En stor del af fedtet og madresterne kan, hvis ikke der er installeret en fedtuskiller, aflejres i afløbssystemet, hvilket kan skabe blokader, korrosioner og dårlig lugt. Det kan give problemer for rensningsanlæggene og løftestationerne, hvilket kan være omkostningstungt. Derfor kræver lovgivningen, at alle, der producerer fedtholdig spildevand, har en fedtuskiller installeret, som lever op til standarderne inden for EN1825.     

Alle produkter i Kessels portefølje af fedtudskillere af polyethylen lever op til gældende lovkrav.

 

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470