Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Fedtudskiller leveret til Dalle Valle i København

 

Lauridsen matcher behovet for en ekstra stor fedtudskiller og  som samtidig kan klare gennemløb af varmt vand

Axel Towers er meget mere end bare en advokatborg. I det store Axel Tower på Axeltorv ligger Dalle Valle flot placeret, omringet af Tivoli, Cirkusbygningen og Palads. Åbningen af restauranten skete den 15. marts 2019. 

Opgaven til Dalle Valle lød på, at fedtudskilleren skulle passe til et storkøkken, samt være resistent overfor varmt vand. Udskilleren var placeret midt i bygningen tæt på køkkenet, hvor der var placeret 4 industri opvaskemaskiner, hvorfra det varme spildevand løb næsten direkte i fedtudskilleren.

Den anden udfordring, der var på stedet var placering af fedtudskilleren i forhold til tømning. Når udskilleren skulle tømmes ville man gerne undgå at slangen fra slamsugeren skulle trækkes hele vejen igennem bygningen. Derfor var det nødvendigt at fedtudskilleren var dimensioneret med en kraftig pumpe, som kunne pumpe fedtet fra udskilleren til slamsugeren, som holdt på gaden.

Fedtudskilleren som blev valgt til restauranten er dimensioneret og leveret af Lauridsen i samarbejde med Niras og John A. Hansen ApS.

Stor fuldautomatisk fedtudskiller

Produktet som blev valgt til projektet, var en fuldautomatisk fedtudskiller PV+S NS15 fritstående med prøveudtagningsbrønd og pumpe. PV+S betyder, at der ikke er nogen lugtgener under tømning og rengøring af fedtudskilleren. Ved tømning cirkulerer og kværner pumpen alt indholdet i tanken hvor efter den pumper alt indholdet direkte til slamsuger. Systemet rengør og renser automatisk tanken med varmt vand og ved endt tømning genfylder systemet selv udskilleren med koldt vand.

Article image container

Fedtudskiller efter installation

Article image container

Efter vellykket opstart blev der serveret kage

Sted: Dalle Valle, Axeltower, København

Installatør: John A Hansen, Allan Hansen, ah@jahvvs.dk

Rådgiver: Niras, Jacob Jacobsen, jaja@niras.dk

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470