Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Fedtudskiller med lav indløbshøjde til Dough Girls Doughnuts på Nordhavnen

 

Al fedt og madaffald sendes til biogasanlæg

Dough Girls Doughnuts er frontløbere, når det kommer til håndtering af fedt og madaffald. Det hele sendes nemlig til biogasanlæg, hvor det i biogasanlæggenes rådnetanke omsættes til energi. Det giver god mening, da fedt, i følge miljøministeriet, har et langt højere biogaspotentiale end andre komponenter (Kilde: Miljøministeriet).  

Inden åbningen af Dough Girls Doughnuts på Nordhavnen i København skulle der etableres en fedtudskiller. Dette skulle bl.a. gøres, da det er lovkrav at etablere en fedtudskiller, hvis man driver erhvervskøkken. Derudover havde donuts-producenten også et ønske om at levere fedt og madaffald til biogasanlæggene. Der var dog en række fysiske udfordringer i bygningen, da det var sparsomt med plads til en fedtudskiller. Samtidig ønskede man ikke at lave for meget om, da det kunne have store omkostninger.

Sådan undgik Dough Girls Doughnuts at ændre bygningens fysiske rammer

For at imødekomme lovkrav, miljømæssige ønsker samt bygningens fysiske rammer, valgte butikken en speciallavet fedtudskiller med lav indløbshøjde (47 cm i højde). Derved undgik de at skulle lave om på bygningens fysiske rammer. Fedtudskilleren er fritstående, og er bl.a. leveret med tømmerør, således der er mulighed for direkte tilslutning, når slamsuger skal tømme udskilleren. Med den direkte tilslutning er der ingen lugtgener under tømning af udskilleren.

I følge DS432 pkt. 7.4.1 skal en fedtudskiller installeres med påfyldningsstuds, således at udskiller kan fyldes med rent vand efter tømning. Påfyldningsstudsen kan ses på billedet nederst til højre. Udskilleren er desuden installeret af Stender A/S.

Du kan se måltegning af løsningen her.

Billede

Prøveudtagningsbrønd

Billede

Fedtudskiller med lav indløbshøjde

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470