Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Fuldautomatisk fedtudskiller installeret i FOA

FOA skulle bruge en ny fedtudskiller, da den gamle fedtudskiller i rustfrit stål var blevet utæt. Det resulterede i, at det lugtede fælt i meget af bygningen. Til at løse opgaven havde FOA valgt Ervin Frank ApS. Ervin Frank kiggede på forskellige løsninger, som kunne erstatte den rustfrie fedtudskiller. Det var ikke helt så ligetil, da rummet, hvor udskilleren var installeret, var meget smalt. Derudover var det vigtigt for FOA at have en fedtudskiller, som krævede så lidt manuelt arbejde som muligt, når den skulle tømmes. Derfor valgte Ervin Frank at kontakte os, således at vi i fællesskab kunne finde en løsning, der levede op til disse krav. 

Gennem dialog fandt vi frem til forskellige løsningsforslag, som levede op til FOAs krav. Her valgte Ervin Frank og FOA at gå videre med vores fuldautomatiske fedtudskiller, som automatisk tømmer fedtudskilleren til slamsugeren, den rengør automatisk udskillertanken med varmt vand og endelig genfylder den automatisk udskilleren med koldt vand. Endelig er det værd at bemærke, at Kessel giver 20 års fabriksgaranti på gennemtæring af alle tanke i polyethylen, hvilket var en vigtig faktor for FOA og Ervin Frank i beslutningsprocessen.  

Den fuldautomatiske fedtudskiller kan betjenes via en kontrolboks uden for bygningen under tømningsprocessen. Det giver en masse driftsfordele, idet slamsugeren kan tømme udskilleren, selv når bygningen er lukket ned. Der behøver altså ikke at være pedel eller vicevært tilstede, når udskilleren skal tømmes.

Anlægget blev installeret med SonciControl for nøjagtig overvågning af fedtlaget i tanken. Alle signaler fra kontrolboksen sendes over bygningens CTS anlæg, således at vicevært altid er orienteret om fedtlaget i tanken. 

Løsning som blev brugt:

 

Article image container
Article image container
Article image container

Hvem kan dimensionere og installere en fedtudskiller?

Vi har stor erfaring og viden inden for korrekt dimensionering af fedtudskillere. Derfor kan du altid tage fat på os, hvis du ønsker rådgivning eller lignende inden for fedtudskillere. Alternativt kan du tage fat på en kloakmester, som har erfaring med produktet. Hvis der er tale om en fritstående udskiller, kan du også tage fat på en VVS'er. 

Det er vigtigt, at kloakmesteren eller VVS'eren, som installerer fedtudskilleren, ansøger om byggetilladelse hos kommunen, inden etableringen sættes i gang. Derudover er det vigtigt, at kloakmesteren eller VVS'eren færdigmelder arbejdet ved kommunen. Både ansøgningen og færdigmeldingen er kommunens sikkerhed for, at anlægget er dimensioneret korrekt og tilsluttet kloakken efter gældende regler og normer (Byggereglementet og Dansk Afløbsnorm DS 432:2009, dansk-europæisk standard for fedtudskillere DS/EN 1825-2).   

Alle produkter i Kessels portefølje af fedtudskillere af polyethylen lever op til gældende lovkrav.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470