Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Krystallen i København går med en Kessel-løsning


Utæt fedtudskiller af rustfrit stål udskiftet med fuldautomatisk fedtudskiller med prøveudtagningsbrønd og pumpe.

Krystallen er bygget til at imponere, og virkningen udebliver ikke. Vi har ikke set noget lignende herhjemme før.

Et stort 7 etagers byggeri i København opført i perioden 2008 – 2010 havde en ikke særlig gammel – men desværre utæt fedtudskiller, som fik hele bygningen til at lugte fælt. Allan Hansen fra John A Hansen kunne fortælle, at fedtudskilleren var bygget på stedet for 10 år siden på grund af meget dårlige adgangsforhold.

Lauridsen rådgav om en ny KESSEL fedtudskiller, som kunne løse opgaven med mindst mulig bygningsarbejde.

Fuldautomatisk fedtudskiller

I et samarbejde mellem NIRAS, John A Hansen og Lauridsen blev den utætte fedtudskiller taget ned, og opsætning og levering af den nye fedtudskiller blev foretaget i uge 7 2019.  Med Lauridsens rådgivning blev der leveret en ny udskiller, som krævede mindst mulig tilpasning af eksisterende installationer, og som sikrede en meget hurtig udskiftning, således at brugen kun i en begrænset periode var sat ud af drift.

Produktet, som blev valgt til projektet, var en EasyClean Auto Mix og Pump (PV+S) NS 3. Ved tømning cirkulerer og kværner pumpen alt indholdet i tanken hvor efter den pumper alt indholdet direkte til slamsuger. Systemet rengør og renser automatisk tanken med varmt vand og ved endt tømning genfylder systemet selv udskilleren med koldt vand.

Som opfølgning til installationen har Martin Schmidt, fra Lauridsen, instrueret slamsugerfirmaet, samt viceværten i den pågældende ejendom omkring tømning og servicering af fedtudskilleren.

Article image container

Før billede

Article image container

Efter billede

Om samarbejdet

Rolf Bekker Ravnskov fra NIRAS: Jeg har kun roser at give. Både Lauridsen og John A Hansen har været meget effektive fra dag et. Det var en akut sag, og 48 timer efter jeg kontaktede Lauridsen, havde jeg en løsning og et overslag til kunden ”Nykredit”. Igen blev der leveret før tid, og til ingen gener for brugerne af bygningen. Super godt koordineret fra Lauridsens side, og super godt arbejde udført af John A Hansen.

Allan Hansen fra John A Hansen udtaler: Vi har igennem flere år haft et fantastisk samarbejde med Lauridsen og sætter pris på Deres meget store kompetence og rådgivning om afløbstekniske forhold.  Samtidig er produkterne fra Kessel af meget høj kvalitet, og Lauridsen er utrolig dygtige til at bistå ved udfordringer samt komme med løsningsforslag.

Medarbejderne hos Lauridsen er ALTID professionelle og servicemindede, og hvis den rette person ikke er tilstede, bliver der sørget for, at der vendes tilbage hurtigst muligt.  Der er tale om et meget behageligt og professionelt samarbejde.

Sted: Krystallen, København

Grossist: BD, Rødovre, Claus Marckmann, clamar@bd.dk

Installatør: John A Hansen, Allan Hansen, ah@jahvvs.dk

Rådgiver: Niras, Rolf Bekker Ravnskov

Article image container

Det var en udfording af få fedtudskilleren ind, da døren derind til var meget smal. Vi fandt dog i fællesskab en løsning.

Fedtudskillere

I mange restauranter, på hoteller, motorvejsrestauranter, hos slagtere eller andre steder der arbejdes med fødevarer, udledes der som regel fedt, olie og madrester i spildevandet. Dette spildevand har typisk en lang rejse, inden det når rensningsanlægget.  

En stor del af fedtet og madresterne kan, hvis ikke der er installeret en fedtuskiller, aflejres i afløbssystemet, hvilket kan skabe blokader, korrosioner og dårlig lugt. Det kan give problemer for rensningsanlæggene og løftestationerne, hvilket kan være omkostningstungt. Derfor kræver lovgivningen, at alle, der producerer fedtholdig spildevand, har en fedtuskiller installeret, som lever op til standarderne inden for EN1825.     

Alle produkter i Kessels portefølje af fedtudskillere af polyethylen lever op til gældende lovkrav.

 

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470