Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Fedtudskiller installeret til nyt køkken ved Kurhotel Skodsborg

Når det enkle bliver den ultimative luksus

Et internationalt kurhotel med havudsigt baseret på nordiske traditioner, hvor natur, historie og skønhed smelter sammen med viden, passion og innovation.

Kurhotellet har netop renoveret og udbygget køkken faciliteter og med en plads på listen over et af de bedste kurhoteller i Danmark, er det en selvfølge at også køkkenet lever op til højeste standard, når det gælder udskilning af fedt fra hotellets madlavning.

Easyclean med prøveudtagningsbrønd og aqualift

Hotellet valgte derfor en fedtudskiller EasyClean Mix (D+S) NS 2 med Sonic Control niveauregistrering til fedt, prøveudtagningsbrønd og Aqualift F 1400W-S3 Duo 120L fra Kessel.

Hotellet valgte denne løsning, da de ønskede en fedtudskiller som ingen lugtgener har under tømning og rengøring. Rengøring foretages med koldt vand, da pumpen kværner og cirkulerer indholdet i tanken inden tømning.

Dette minimerer aflejringer i tømmerøret og mindsker driftstop når udskilleren tømmes. Til denne løsning valgte de at bruge Sonic Control niveauregistrering til fedt, som viser temperaturen og fedtlaget i centimeter, da de ønsker at signalet skal over deres CTS-anlæg, når udskilleren er fuld og skal tømmes.

Du kan se mere om Kurhotel Skodsborg via linket herunder:
 

EasyClean (D+S) fritstående fedtudskiller

EasyClean (D+S) fedtudskillere leveres med integreret tømningsrør samt kontrolenhed og shredder-mix-system (makuleringssystem). Det integrerede tømningsrør gør, at fedtudskilleren kan tilsluttes direkte, når der skal tømmes slam og fedt. Det betyder, at der ikke er nogle lugtgener under tømning. Kontrolenheden og shredder-mix-systemet er designet til at homogenisere indholdet i tanken. Systemet kan startes og kontrolleres uden at skulle have direkte adgang til udskilleren. Fedtudskilleren er let at installere og rengøre. Den er med integreret slamfang og er til installation i frostfrie rum. Fedtudskillerens kurvede form gør den let at håndtere ved installation, og den kan uden problemer placeres op ad en væg, hvilket sparer en del plads. Den kileformede bund hjælper til, at du kan få mere indhold ud af udskilleren ved tømning. Der vil kun være tre liter tilbage i udskilleren efter en tømning (for NS2-NS10). Derudover er det ikke længere nødvendigt at tage højde for, om flowets retning er i venstre eller højre side i planlægningsfasen. Retningen kan ændres “on site” ved at bytte om på indløb og udløb. Kessel tilbyder desuden 20 års fabriksgaranti på alle fedtudskillertanke af polyethylen.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470