Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Mufle vandrender installeres ved 7.000 kvm multibyggeri på Frederiksberg


I 2017 opførte Frederiksberg Kommune og boligselskabet FSB i samarbejde 124 nye ungdomsboliger, et LIDL-supermarked og en Falck station i en og samme bygning. Byggeriet måler 7.000 kvm, hvoraf 5.300 kvm fordeles på de 124 ungdomsboliger.

Til det store byggeri skulle der bruges 40 m vandrender. Nogle af renderne skulle følge fortovet i en rund bue, mens andre blev placeret langs soklen på det 30 m høje byggeri.

I samarbejde med Anlægsgartner Heino Vistisen A/S, som stod for kloakentreprisen, valgte vi typen WING, som kan klare en belastning på 40 ton. Spalteristen på vandrenden er lavet i støbejern, hvilket giver den et flot udtryk, som passede godt til det resterende byggeri.

- Afløbsrenden er fremstillet i robust HD-PE-materiale, som har en høj bestandighed over for vand, fugt og kulde, og så har den en forstærket karm, som gør, at den kan klare en trafikbelastning på 40 ton, siger John Ising Hansen, Produktansvarlig for Linjeafvanding hos Lauridsen.

 

Produktinfo

  • Mufle WING
  • Rist af støbejern
  • 40 tons belastning
Article image container
Article image container

Linjedræn

Vi har altid haft et behov for at bortlede overfladevand. I samarbejde med Mufle tilbyder vi produkter, som kan lige præcis dette. Afløbssystemerne kan anvendes på alle tænkelige applikationer. Til alt lige fra flypladser, havne, motorveje, gangstier, terrasser mm. Kendetegnet for alle typer er høj kvalitet og et flot æstetisk udtryk, der gør, at de kan passe ind i de fleste miljøer.

Vores produkter har stor holdbarhed og kan modstå ekstrem belastning og høje dynamiske kræfter.

Udover standardsortimentet tilbyder vi også et bredt sortiment af individuelle og kundetilpassede løsninger, som lever op til kundens krav om æstetik, miljø og funktion.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470