Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Fuldautomatisk fedtudskiller erstatter utæt fedtudskiller hos Flammen i København

 

Lauridsen leverer fuldautomatisk fedtudskiller som erstatning for utæt rustfri fedtudskiller

Restaurant Flammen i København havde for år tilbage fået installeret en fedtudskiller af rustfri stål. Udskilleren var ophængt i loftet i kælderen lige under restauranten som var beliigende på 1. sal. Udskilleren var nu utæt og lugtede fælt ud i hele kælderen. Et fitnesscenter havde  lejet sig ind i lokalerne, og desværre havde de flere gange måtte lukke centeret på grund af lugtgenerne fra fedtudskilleren. Det betød selvfølgelig at de forlangte økonomisk kompensation for de dage, hvor det var nødvendigt at lukke, og da problemet efterhånden havde stået på et stykke tid, var det derfor utrolig vigtigt rent økonomisk, at der blev fundet en løsning, som var holdbar.

Allan fra Næstved VVS Entreprise kontaktede derfor Martin fra Lauridsen og de fandt sammen frem til en løsning, hvor fedtudskilleren skulle placeres i et separat rum og rørføringen blev ændret, så det passede til den nye installation. Hele arbejdet med at fjerne den gamle og installerer den nye fedtudskiller blev gennemført på 2 dage.

Stor fuldautomatisk fedtudskiller

Produktet som blev valgt til projektet, var en fuldautomatisk fedtudskiller PV+S fritstående med prøveudtagningsbrønd og pumpe, som blev installeret i et separat rum.

PV+S betyder, at der ikke er nogen lugtgener under tømning og rengøring af fedtudskilleren. Ved tømning cirkulerer og kværner pumpen alt indholdet i tanken hvor efter den pumper alt indholdet direkte til slamsuger.

Systemet rengør og renser automatisk tanken med varmt vand og ved endt tømning genfylder systemet selv udskilleren med koldt vand.

Article image container

Fedtudskiller efter installation

Article image container

Sted: Restaurant Flammen, København

Grossist: P. Hatten

Installatør: John A Hansen, Allan Hansen, ah@jahvvs.dk

Rådgiver: Ishøj Madsen, Niels, no@i-m.dk

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470