Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Flammen åbner sin 14. restaurant i Viborg

Lauridsen leverer specialfremstillet fedtudskiller. 

Lauridsen blev kontaktet af Steffen fra Thomas Nørgaard ApS, som manglede en helt speciel fedtudskiller. Steffen havde været i kontakt med alle sine normale forhandlere, men desværre var der ingen, der kunne hjælpe med at løse hans udfordring.

Han skulle bruge en fedtudskiller som både kunne tilpasses den gamle bygning i Viborg, hvor Flammen er placeret og som kunne udskille en forholdsvis stor fedtmængde, da antallet af kuverter som skulle tilberedes i køkkenet, var væsentligt større end tidligere.

Den gamle betonudskiller, som skulle udskiftes, var begyndt at nedbrydes, og var placeret i en kælderskakt, hvorfor der ikke var meget plads for installation af en ny. Desuden var rørføringen i bygningen, hvor Flammen ligger, lavet på en måde, så indløbshøjden til fedtudskilleren lå i ca. 32 cm’s dybde.

Normalt skal rørføringen til en fedtudskiller ligge i frostfri dybde, men det kunne ikke praktiseres i dette tilfælde uden at hele rørføringen i bygningen skulle ændres. Derudover skulle udskilleren kunne klare 12,5 tons belastning, være med fuld censor registrering og lav vægt.

Special fedtudskiller med lav indløbshøjde

Steffen fremsendte en meget ru håndskitse som hurtig kom tilbage med en færdig mulighed og efter ganske små finpuds var den i ordre. Leveringen kom som aftalt og alt var som det skulle være, Har kun roser til overs for de personer der havde en finger med i forløbet.

Fedtudskilleren som blev produceret og leveret til restauranten, er med sonic niveauregistrering, som sikrer nøjagtig overvågning og dataoverførsel af fedtniveau, og er dimensioneret og leveret af Lauridsen i samarbejde med Thomas Nørgaard ApS og AO Viborg.

 

Article image container

Om samarbejdet med Lauridsen fortæller Steffen fra Thomas Nørgaard ApS.

Det er altid nemt at ringe ned til Lauridsen, den du får fat i ved hvem du skal snakke med om hvilken opgave, ikke noget med jamen det ser vi da lige på, nej de siger om de kan eller ikke, det er virkelig noget jeg kan bruge til noget”.

Steffen er uddannet Kessel Servicetekniker og køber i den forbindelse reservedele til Kessel produkter hos Lauridsen.

Steffen scorer Lauridsen til 5 på en scala fra 0 -5, hvor 5 er det bedste, i forhold til samarbejde, viden og hjælpsomhed

Article image container

Sted: Restaurant Flammen, Viborg

Grossist: AO Viborg, Melanie Madsen, mem@ao.dk

Installatør: Thomas Nørgaard ApS, Steffen Christensen, sfc@tn-viborg.dk

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470