Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Vandrender installeret ved funkishus i Vejle-området

Området omkring Vinding ved Vejle er ret kuperet, og bygherre ønskede at sikre sin grund mod evt. overfladevand. Området hvor huset ligger falder en del fra nord til syd, hvorfor der var risiko for, at der ville komme vand oppefra og ende omkring soklen. 

Derfor valgte vi en vandrende af typen VIP 100/100 med spalterist i galvaniseret stål. Risten passer rigtig godt til huset. Ved husets hjørner skæres renden til, så den passer til husets længde. Derefter var det muligt at tilkoble renderne til kloaksystemet vha. en afløbsstuds.

Vandrenden er klasse A, og er derfor egnet til 1,5 ton. Denne anvendes på områder, hvor der kun færdes fodgængere eller cykler.

 

Produktinfo

  • VIP 100/100
  • Spalterist i galvaniseret stål
  • 1,5 tons belastning
Article image container
Article image container
Article image container

Sådan siger DS 432

I DS 432 er det nu præciseret, hvordan man må anvende sokkelaffugtere. Iflg. punkt 7.3.5 på s. 52 må en sokkelaffugter kun anvendes, hvis der er tale om afledning af vand fra én etage. Derudover er det et krav, at hvis sokkelaffugtere anvendes, så skal overfladevand ledes væk fra bygningen via fald på terræn el. belægning. Det skal nemlig sikres, at overfladevand afledes på anden vis end via sokkelaffugtere. Det er desuden vigtigt at bemærke, at tagvand ikke må føres på de såkaldte sokkelaffugtere. De såkaldte sokkelaffugtere kan ikke CE-mærkes. I ovenstående case anvendes der lukkede render.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470