Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Vandrender med maskerist i støbejern pryder de grønne arealer på Københavns Universitet

Københavns Universitet anlagde i 2015 60 m linjedræn ved Universitetets parkerings- og grønne arealer. Universitetet ønskede en vandrende med et flot æstetisk udtryk, som passede til den resterende bygning.

Derfor valgte vi i samarbejde med Entreprenør, Hansen & Graversen Murermestre A/S, en vandrende af typen WING, som har en spalterist i støbejern. Vandrenden kan klare en belastning på 40 ton, hvorfor den sagtens kan klare, at der kører et tungt erhvervskøretøj henover den.

- Vandrenden er velegnet til afvanding af motorveje samt arealer med tung trafikbelastning, men den har også et flot udtryk, som gjorde, at den passede ret godt til dette projekt, siger John Ising Hansen, Produktansvarlig for Linjeafvanding hos Lauridsen.

 

Produktinfo

  • Mufle WING
  • Rist af støbejern
  • 40 tons belastning
Article image container
Article image container

Linjedræn

Vi har altid haft et behov for at bortlede overfladevand. I samarbejde med Mufle tilbyder vi produkter, som kan lige præcis dette. Afløbssystemerne kan anvendes på alle tænkelige applikationer. Til alt lige fra flypladser, havne, motorveje, gangstier, terrasser mm. Kendetegnet for alle typer er høj kvalitet og et flot æstetisk udtryk, der gør, at de kan passe ind i de fleste miljøer.

Vores produkter har stor holdbarhed og kan modstå ekstrem belastning og høje dynamiske kræfter.

Udover standardsortimentet tilbyder vi også et bredt sortiment af individuelle og kundetilpassede løsninger, som lever op til kundens krav om æstetik, miljø og funktion.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470