Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Guide til valg af fedtudskiller

Til fritstående installation i frostfrie områder eller frostfri dybde i jord


Vi har en masse forskellige varianter af fedtudskillere at vælge i mellem. Derfor kan det også være svært at vide, hvilken type der passer til hvilke opgaver. Når du vælger en fedtudskiller skal du først og fremmest vide, om udskilleren skal installeres i jord, eller om den skal være fritstående i bygning. Hvis den skal installeres udvendig i jord, og der skal køre trafik henover udskilleren, skal det således også besluttes, hvilken belastningsklasse den skal kunne klare. I det følgende finder du information og inspiration til de forskellige fedtudskillere.

Valg der skal foretages

Installation indenfor eller i jord

Installation i bygning eller i jord

Valg 1

Vælg om udskilleren skal installeres som fritstående i frostfrie områder (i bygning) eller i frostfri dybde i jord.


 


 

Funktioner

Funktioner el. belastningsklasse

Valg 2

Når du vælger en fedtudskiller, er det vigtigt, at have installationen in mente. Hvis det f.eks. er svært for en slamsuger at tømme udskilleren, er det bedst, hvis udskilleren har en bortskaffelsespumpe. Hvis du ønsker, at bortskaffelse og rengøring skal foretages automatisk skal du vælge en fuldautomatisk fedtudskiller. Hvis du vælger en fedtudskiller til installation i jord er belastningsklasse og installationsdybde vigtigt at have for øje.

Nominel størrelse

Nominel størrelse

Valg 3

Her skal du vælge den nominelle størrelse (l/s) på udskilleren. Det er vigtigt, at beregningen og dimensioneringen er lavet korrekt, og så skal du have in mente, at udskilleren skal kunne passe ind på det pågældende sted. Er du i tvivl, kan du kontakte vores Kompetencecenter. Alternativt er du velkommen til at anvende vores dimensioneringsværktøjer, som du finder her.
 

Valg 1

Fritstående i frostfrit område (i bygning)
 

I frostfri dybde i jord

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.