Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Lauridsen kataloger

Få et hurtigt overblik over vores produktsortiment

For at gøre det nemmere for dig har vi samlet vores produktsortiment i en række kataloger. Det er muligt at hente katalogerne her på siden. Alternativt er du velkommen til at kontakte vores eksterne konsulenter og aftale med dem, at de kan komme forbi med et katalog. Du kan finde de eksterne konsulenter her.

Kurser

Dygtiggør dig inden for bl.a. højvandslukkere, pumpestationer, bypass-løsninger, fedt-, olie- og koalescensudskillere.

FN's Verdensmål

Vi arbejder aktivt med Verdensmål nr. 7 og Verdensmål nr. 12.

 

Vælg den rigtige fedtudskiller

I denne guide kan du vha. tre simple valg spore dig ind på den rigtige udskiller.
 

Højvandssikring af ejendomme

Med de nye Rørcenteranvisninger er der skabt et teknisk grundlag for sikring af kældre og bygninger med stor brugerkreds mod kloakvand. Vi har i mange år argumenteret for, at bypass pumpestationer er den bedste måde at håndtere de stigende vandmasser på. Hvorfor gør vi så det?
 

 • Den direkte vej sparer energi
 • Den direkte vej er lydløs
 • Den direkte vej slider ikke på delene

Sådan vælger du det rigtige linjedræn

Din guide til det rigtige linjedræn

Alle render er produceret i HD-PE, som gør, at de er lette at arbejde med, men som samtidig giver dem stor styrke. De fås både som almindelig linjedræn, men også som kabelrender med tæt dæksel. Vi har masser af forskellige riste til de enkelte render. De mange muligheder gør, at det kan være lidt svært at vælge, hvilket linjedræn der passer til hvilken applikation. Derfor har vi lavet en lille guide, som hjælper dig med at vælge det rigtige linjedræn.
 

 • Renderne er godkendt i henhold til EN1433
 • Renderne er produceret i HD-PE, hvilket gør dem lette at arbejde med, men uden at det slækker på rendernes styrke.   
 • Linjedræn fås i belastningsklasserne A 15, B 125, C 250, D 400, E 600 og F 900.

Om Lauridsen

Med mere end 25 års erfaring som producent og serviceudbyder er Lauridsen Handel & Import A/S en af landets førende leverandører til spildevandsmarkedet. 

Via grossister, trælaster og byggemarkeder distribuerer vi produkter, som opfylder menneskers helt basale behov. Uden at de nødvendigvis er klar over det. En række af vores produkter gemmes nemlig væk bag vægge, under gulve, veje, parkeringspladser eller lignende.

Vi har det fint med at leve en relativt skjult tilværelse. Det allervigtigste for os er, at vi hver eneste dag kan løse et eller flere af vore kunders problemer. Hvis entreprenøren eller kloakmesteren akut mangler en overgangskobling, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at denne modtager løsningen hurtigst muligt. Vi ved nemlig, at det er omkostningstungt at have en gravemaskine og et sjak stående, som ikke kan komme videre med arbejdet.

Denne service kan kun lade sig gøre, idet vi har egenproduktion, et stort varesortiment på lager samt et godt samarbejde med grossister, trælaster og byggemarkeder. Derfor kan vi sikre en høj leveringsgrad samt stor sikkerhed for vore kunder.

Gennem de sidste 25 år har vi uddannet ca. 400 Kessel serviceteknikere, som hver dag kører land og rige rundt for at installere eller servicere højvandslukkere, hybride pumpestationer samt fedt-, olie- og koalescensudskillere.

Med os som samarbejdspartner får du altid de bedste løsninger til spildevandshåndteringen. Vi står altid klar til at hjælpe bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og kloakmestre med beregninger, dimensioneringer, vejledning samt nogle af markedets bedste produkter.  

Specialkoblinger til gravitation

Specialkoblinger til gravitation

Alle samlinger er vulkaniseret eller svejst 

I vores produktion laver vi dagligt specialkoblinger, som løser selv de største problemer. Det er der en stor tilfredsstillelse i, da vi hurtigt kan servicere vores kunder, hvis de står over for et akut problem. Inden for specialkoblinger har vi tre kategorier: 

 • Basis-koblinger
 • Komfort-koblinger
 • Premium-koblinger

Hver kategori har forskellige egenskaber, som passer til den opgave, du står overfor.

Sådan installerer du hurtigløberne

På siden herunder finder du relevant materiale på en række af vores hurtigløbere som Fernco rørkobling, Insitu manchet, LSK manchet samt ICON invendig rørkobling. Formålet er at gøre det lettere for dig at lære om produkterne samt dele informationsmateriale med resten af organisationen, således at I alle sammen er godt rustet til at rådgive.
 

 • Få styr på fordelene (USP'erne)
 • Giv den rigtige rådgivning
 • Se hvordan produktet installeres
Specialkoblinger til gravitation

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Populære produkter