Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Stor kampagne på højvandslukkere og pumpeløsninger

- Spørg hos din lokale leverandør


Vi har igen i år valgt at køre en kampagne på højvandslukkere og pumpeløsninger fra Kessel. Derfor kan du med god grund spørge din lokale leverandør om en god pris på nedenstående produkter. Kampagnen starter d. 21. okt. kl. 9.00 til og med d. 21. dec.

 

Sådan vælger du det rigtige linjedræn

Din guide til det rigtige linjedræn

Alle render er produceret i HD-PE, som gør, at de er lette at arbejde med, men som samtidig giver dem stor styrke. De fås både som almindelig linjedræn, men også som kabelrender med tæt dæksel. Vi har masser af forskellige riste til de enkelte render. De mange muligheder gør, at det kan være lidt svært at vælge, hvilket linjedræn der passer til hvilken applikation. Derfor har vi lavet en lille guide, som hjælper dig med at vælge det rigtige linjedræn.

Godkendte systemer (EN1433)
Renderne er godkendt i henhold til EN1433.

 

Letvægter med stor styrke
Renderne er produceret i HD-PE, hvilket gør dem lette at arbejde med, men uden at det slækker på rendernes styrke.   


Til alle belastningsklasser (A 15 til F 900)
Linjedræn fås i belastningsklasserne A 15, B 125, C 250, D 400, E 600 og F 900.

 

FNs Verdensmål

FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere på FN-topmødet i New York den 25. september 2015. Det markerede en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden.

Målene trådte i kraft den 1. Januar 2016 og skal frem til 2030 sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten vi bor på. FN’s verdensmål består af 17 forskellige mål, som man ønsker at indfri frem mod 2030. Hos Lauridsen arbejder vi aktivt med Verdensmål nr. 7 og nr. 12.


Verdensmål nr. 7
Vi investerer i solenergi proportionalt med eget energiforbrug.
 

Verdensmål nr. 12
Vi anvender 1000 tons genbrugsplast om året i vores produktion af topringe, kegler og dæksler, og sørger derved for, at plasten genanvendes og ikke ender på forbrændingen eller deponi.

 

Flexseal Akademiet

Via Flexseal Akademiet får du adgang til undervisningmateriale inden for rørsamlinger samt tætning af rørsamlinger. Alt indhold er lavet, så det er let at forstå. Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert er der indhold, der er relevant. Alt fra tips og tricks, installationsguides og kursusmoduler.


Online læring 24/7
Hvor du vil. Når du vil. 
 

Up-to-date undervisningsmaterialer
Kurser i rørsamlinger og rørreparationer, specialkoblinger samt indvendige koblinger


Gratis 
Det er helt gratis at benytte online kurset. Det eneste du skal gøre er at ansøge om at blive bruger.

 

Glasfiberrør

Vi forhandler Superlit glasfiberrør i Danmark. Produktionen lever op til lokale og internationale standarder (EN, ISO, ASTM og AWWA) og omfatter størrelser fra Ø300 mm til Ø4000 mm med en stivhed på 2.500, 5.000 og 10.000. Rørene kan modstå tryk mellem 1-32 bar.


Lang holdbarhed
Rørene er designet efter internationale standarder med en levetid på minimum 50 år. 

 

Letvægter
Rørene vejer ca. 1/4 af stålrør, 1/5 af duktiltrør og 1/10 af betonrør. 


Modstandsdygtig over for korrosion og kemikalier
Der sker ikke korrosion i rørene, da de ikke er produceret af metalliske materialer.


Overskydende tryk absorberes
Glasfiberrørene er designet til at absorbere ca. 40% af evt. bølgetryk.


 

Om Lauridsen

Med mere end 25 års erfaring som producent og serviceudbyder er Lauridsen Handel & Import A/S en af landets førende leverandører til spildevandsmarkedet. 

Via grossister, trælaster og byggemarkeder distribuerer vi produkter, som opfylder menneskers helt basale behov. Uden at de nødvendigvis er klar over det. En række af vores produkter gemmes nemlig væk bag vægge, under gulve, veje, parkeringspladser eller lignende.

Vi har det fint med at leve en relativt skjult tilværelse. Det allervigtigste for os er, at vi hver eneste dag kan løse et eller flere af vore kunders problemer. Hvis entreprenøren eller kloakmesteren akut mangler en overgangskobling, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at denne modtager løsningen hurtigst muligt. Vi ved nemlig, at det er omkostningstungt at have en gravemaskine og et sjak stående, som ikke kan komme videre med arbejdet.

Denne service kan kun lade sig gøre, idet vi har egenproduktion, et stort varesortiment på lager samt et godt samarbejde med grossister, trælaster og byggemarkeder. Derfor kan vi sikre en høj leveringsgrad samt stor sikkerhed for vore kunder.

Gennem de sidste 25 år har vi uddannet ca. 400 Kessel serviceteknikere, som hver dag kører land og rige rundt for at installere eller servicere højvandslukkere, hybride pumpestationer samt fedt-, olie- og koalescensudskillere.

Med os som samarbejdspartner får du altid de bedste løsninger til spildevandshåndteringen. Vi står altid klar til at hjælpe bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og kloakmestre med beregninger, dimensioneringer, vejledning samt nogle af markedets bedste produkter.  

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Hold dig opdateret

Få de nyeste produkter og løsninger direkte i din indbakke

Spot produkter