Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Hvad leder du efter?

Gå på opdagelse i Lauridsens løsninger

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter og services til korrekt håndtering af spildevand. Alt fra fedtudskillere og pumpestationer til anboringsmanchetter, brøndgods og meget mere. Se mere herunder.
 

Produkter A-Z

Her får du et overblik over alle produktkategorier.
 

VA produkter (kloak)

Find det rigtige produkt inden for vand og afløb (i jord).
 

VVS produkter

Her finder du alle produkter, som anvendes inden for VVS (over jord).

Den energieffektive pumpebrønd

CE-mærket pumpebrønd fra Lauridsen. L-Pumpebrønde er formstøbte i polyethylen (PE) med en stor slagstyrke. Der er ingen samlinger under brøndens indvendige vandspejl, så tanken er 100% tæt. Den leveres med en italiensk kvalitetspumpe fra Pedrollo, som ikke kræver en ekstra omkostning i form af en serviceaftale. Korrekt monteret ydes der 5 års garanti på PE brønden og 2 år på pumpen.

Korrekt håndtering af spildevand

Hos Lauridsen arbejder vi hver dag for, at håndtering af spildevand foregår på den mest korrekte måde. Vi ved nemlig, at kloaknettet, og hele håndteringen af spildevand, er en af de vigtigste faktorer, når det handler om menneskers sundhed. 

Sandheden er faktisk, at opfindelsen og etableringen af kloaknettet, som vi kender det i dag, hvor rent drikkevand sikres, og spildevand afskaffes på en ordentlig måde, er noget af det vigtigste, der er sket for verdens sundhed – måske nogensinde. Da det videnskabelige tidsskrift British Journal of Medicine i 2007 spurgte sine læsere, hvilket medicinsk fremskridt der havde været det vigtigste efter år 1840, ja, så valgte de netop det: sanitetsrevolutionen. Derfor valgte vi også sloganet Tæt kloak - rent miljø. Dette arbejder vi intenst for den dag i dag. Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med FN's Verdensmål, kan du se mere herunder.

Cases

Se cases med fedtudskillere, bypass pumpestationer, linjedræn mv.

Har du brug for inspiration til, hvilke løsninger der er mulige, er du velkommen til at gennemgå vores cases. Her findes en masse forskellige løsninger. Både standard- og specialløsninger. Ønsker du rådgivning og dimensionering af en løsning, må du ikke tøve med at tage fat på vores Kompetencecenter. Vi yder altid gratis råd, vejledning og dimensionering. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med nye innovationer og løsninger!

Populære produkter

Lauridsen kataloger

Få et hurtigt overblik over vores produktsortiment

For at gøre det nemmere for dig har vi samlet vores produktsortiment i en række kataloger. Det er muligt at hente katalogerne her på siden. Alternativt er du velkommen til at kontakte vores eksterne konsulenter og aftale med dem, at de kan komme forbi med et katalog. Du kan finde de eksterne konsulenter her.

Lauridsen LØSNING+
Alle fordele samlet ét sted

LØSNING+ er et fordelsprogram, som tager højde for den individuelle faggruppe, og de udfordringer disse står med hver eneste dag. Vi har samlet alt ét sted, så du fremadrettet kan spare tid på trælse opgaver, og i stedet bruge tiden på det, der batter noget. Se de unikke fordele for Grossister & trælaster, Rådgivere & ingeniører samt Kessel serviceteknikere via linket herunder.

Værktøjer til dimensionering
Til fedt-, olie- og koalescensudskillere

Her finder du vores dimensioneringsværktøjer til fedtudskillere iht. DS/EN 1825-2 samt olie- og koalescensudskillere iht. DS/EN 858-2. Værktøjerne fungerer ved, at du indtaster de relevante oplysninger i formularerne. Når du har indtastet oplysningerne modtager vi det pr. mail. Herefter vender vi retur med en korrekt dimensioneret udskiller.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Populære produkter