Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Græsarmering og armeringsplader

Guide til valg af græsarmering og armeringsplader

Vi har forskellige græsarmeringstyper, som alle er velegnet til forskellige applikationer. Herunder kan du læse mere om, hvilke områder de forskellige varianter passer til.

 

Udvalg

 

Gør grønne arealer egnet til gåture og kørsel

Prograss

 

 

Ekstremt holdbar og egnet til tung kørsel

Multiflix armeringsplade

 

 

Den vandpermeable og yderst robuste bundplade

GravelGrid

 

 

Til sikring og genopretning af vejrabatter

RoadEdgePave

 

Produkter


 

Prograss

Gør grønne arealer egnet til gåture og kørsel

I mere end 25 år har græsbeskyttelsestavlen fra Ritter landskabspleje, hjulpet til at gøre grønne områder egnet til at køre, cykle og gå på, med flere millioner kvadratmeter installeret på verdensplan. Tavlernes cellestruktur forhindrer, at jorden komprimeres. Den åbne cellekants design giver en ensartet overflade og de avancerede tekniske detaljer, sikrer en meget let installation og et grønnere resultat.

Anvendelse 

 • Genbeplantning af overfladen 
 • Grønne parkeringsarealer 
 • Kørestier til eks. golfbiler, brandveje o. lign. 
 • Stabilisering af vandløbsbredder
 

 


 


 

Multiflix armeringsplade

Ekstrem holdbar og egnet til kørsel

XXL format, multifunktionel, fleksibel. MultiFlixx pladens specielle samling gør den velegnet til både midlertidige anvendelsesmuligheder og et utal af foranstaltninger til beskyttelse af erosion. Det store XXL format betyder, at installationen er yderst økonomisk med en læggehastighed på mellem 100 og 140 m2 pr. mand/time på et forberedt underlag. Det miljømæssigt neutrale materiale gør den velegnet til brug i miljømæssigt følsomme områder.

Anvendelse 

 • Midlertidig brug på byggepladser og parkeringsarealer 
 • Midlertidige køreveje 
 • Sø- og vandløbsbredder
 

 


 


 

GravelGrid

Den vandpermeable og yderst robuste bundplade

Med den stadig stigende efterspørgsel efter permeable overflader blev GravelGrid udviklet specielt til opfyldning med sten/granit fyld. GravelGrid repræsenterer derfor et omkostningseffektivt alternativ til faste belægninger til parkering og serviceområder til private, industriel og kommunal brug. Permeabilitet testen er foretaget af LGA (Bavarian State Testing Authority). Testen bekræfter, at overflader med GravelGrid forbliver vandgennemtrængelig.

Anvendelse 

 • Industrielle og kommunale serviceområder 
 • Park og naturområder
 • Legepladser, sport og fritidspladser 
 • Beskyttelse omkring huset, gårde og haven
 

 


 


 

RoadEdgePave

Til sikring og genopretning af vejrabatteer

Stigende trafik betyder øgede vedligeholdelsesomkostninger for vejmyndighederne. RoadEgdePave er specielt udviklet til at tilbyde en økonomisk vedligeholdelse af ‚ ”problem“ zone rabatterne. Pladen er let og robust og hurtig at lægge, hvilket gør RoadEdgePave til en populær løsning.

Anvendelse 

 • Rundkørsler 
 • Vejkryds 
 • Vejudvidelse 
 • Midterrabatter
 

 


 


 

Andre har også set


 

 

Indmuringsmanchetter til sikring mod radon
 

Både dansk og international forskning har vist, at radon er sundshedsskadeligt. Det er alment anerkendt, at der er en direkte sammenhæng mellem mængden af radon, man udsættes for, og risikoen for at få lungekræft.

 
 

 

 

Vil du vide mere om glasfiberrør?
 

Her finder du mere information om glasfiberrør. Produktets generelle egenskaber. Dets fordele ift. stålrør, duktiltrør og betonrør og meget mere.

 

 
 

 

Skal jeg have en fedtudskiller?


Alle der driver levnedsmiddelindustri og erhvervskøkkener, herunder restauranter og spisesteder, skal have en anordning der forhindrer vegetabilsk og animalsk fedt i at passere uhindret ud i det offentlige kloaksystem.

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.