Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

L-Pumpebrønde (CE-mærket)

L-Pumpebrønde er formstøbte i polyethylen (PE) med en stor slagstyrke.
Der er ingen samlinger under brøndens indvendige vandspejl, så tanken er 100% tæt. Den leveres med en italiensk kvalitetspumpe fra Pedrollo, som ikke kræver en ekstra omkostning i form af en serviceaftale. Korrekt monteret ydes der 5 års garanti på PE brønden og 2 år på pumpen.

Ø600 uden banketter i højden mellem 1200-2000 mm til drænvand

Ø800 med banketter i højden mellem 2100-3000 mm (til fækalieholdigt)

Ø800 med banketter i højden mellem 2100-3000 mm (til ikke-fækalieholdigt)

Præfabrikeres i ønsket højde

Pumpebrøndene fåes i Ø600 uden banketter og Ø800 med støbte banketter. De fabrikeres specielt til den pågældende opgave. Højden på brønden spænder fra 120cm - 300cm. Hvis det pga. uforudsete installationsforhold kræves at brøndene hæves på stedet, kan der tilkøbes et forhøjerstykke der kan forhøje en Ø600 brønd med 40cm og en Ø800 med 30cm. Her skal man blot være opmærksom på at rørføring og pumpe stadig er let tilgængelig, som anvist i DS432.

Toppen af brønden er med indstøbt gevind, hvor plastdæksel og et evt. forhøjerstykke kan monteres. Der fuges i samlingerne med en egnet fugemasse før påskruning af forhøjerstykke med f.eks. Tec7 fugemasse.

Den energieffektive pumpe

Der ydes to års garanti på pumperne, hvis de er monteret korrekt. Derudover er pumpen meget energiefeffektiv sammenlignet med andre pumper. 

Cam-Lock og kontraventil

I toppen af brønden er rørføringen samlet med en Cam-Lock.
Ved inspektion af pumpen løsnes Cam-Lock'en og pumpen kan trækkes op.

I kontraventilen til fækalieholdigt spildevand er der indbygget en bold og til ikke-fækalieholdigt spildevand er det en klap. 

Pumpebrønden leveres færdiglavet med indvendig rørføring, kontraventil, pumpe, svømmer og plastdæksel.

Fås til drænvand, ikke-fækalieholdigt- og fækalieholdigt spildevand

En drænpumpebrønd anvendes til bortledning af regnvand eller opstigende grundvand omkring kældergulv, -vægge og fundament. Den kan ligeledes bruges i sumpede arealer, hvor man gerne vil opnå bedre betingelser for at færdes.

En pumpebrønd til ikke-fækalieholdigt spildevand anvendes til bortledning af regnvand eller fækaliefrit spildevand fra husstanden, hvor vandet ikke kan løbe ved gravitation.

En pumpebrønd til fækalieholdigt spildevand anvendes til bortledning af almindelig husspildevand inklusiv toiletspildevandet. Herfra pumpes der op til en bundfældningstank eller anden offentlig spildevandsledning.

Energieffektiv pumpestation

L-Pumpebrønden har en masse fordele der er værd at nævne. Den har støbte banketter i alle Ø800 modeller. Den har en stor pumpesump, samt en lang levetid på brønden. Pumpen er ekstrem energieffektiv og kræver ingen service.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.