Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Minilift S

Til installation i betondæk/gulv

En vaskemaskine, bad og håndvask kan uden problemer være tilsluttet en Minilift S på samme tid. Den diskrete Minilift installeres i betondækket/gulvet for at spare plads. Det integrerede afløb i dækslet håndterer al kældervand. I tilfælde af at der går hul på et rør eller ved oversvømmelse pumper Minilift S spildevandet væk, så kælderen forbliver tør.

 

Aqualift S compact

Til installation i betondæk/gulv

Aqualift S Compact er en pladsbesparende, modificerbar pumpestation, som let kan opgraderes til to pumper på et senere tidspunkt. Pumpestationen installeres i betondæk/gulv, hvorved den næsten er usynlig. Det integrerede afløb i dækslet håndterer al kældervand. I tilfælde af at der går hul på et rør eller ved oversvømmelse pumper Aqualift S spildevandet væk, så kælderen forbliver tør. Pumperne er særdeles stille, når de kører. Pumpestationen leveres enten med en eller to pumper fra producenten.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.