Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Projekter

Få inspiration og information før du starter på et større projekt


Her har vi samlet inspiration og information om de produkter og løsninger, som vi tilbyder ifbm. større projekter. Du finder bl.a. information om glasfiberrør, fedtudskillere samt linjedræn. Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat på vores kompetencecenter, som altid er klar til at hjælpe med beregninger, dimensioneringer eller blot rådgivning vedr. de forskellige produkter.  

 

Guides til højvandssikring af kælder og fedtudskillere, lovkrav til fedtudskillere samt produktsider om eksempelvis Minilift og Aqualift S?

Vil du vide mere om afløbsteknik?

 

Information om glasfiberrør. Produktets generelle egenskaber. Dets fordele ift. stålrør, duktiltrør og betonrør og meget mere.

Vil du vide mere om glasfiberrør?Der findes en masse forskellige varianter, og det kan nogle gange være svært at vælge lige præcis, hvilken variant der passer bedst til den givne applikation.

Vil du vide mere om linjedræn?

Projektering

Få hjælp fra vores kompetencecenter før du starter på et større projekt

Der findes mange forskellige løsninger til de enkelte projekter. Alfa omega er, at du får den bedste løsning. Både teknisk, økonomisk og lovgivningsmæssigt. Derfor anbefaler vi også, at du tager fat på vores kompetencecenter, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer til det pågældende projekt. 

Få hjælp til beregninger og dimensioneringer

Der er mange variabler, der spiller ind, når du skal beregne og dimensionere en fedt-, olie-, koalescensudskiller eller en pumpestation. Vi beregner dagligt sådanne produkter, hvorfor du hellere end gerne må tage fat på os, hvis du ønsker hjælp til dette. Vort kompetencecenter sidder klar med den nyeste viden om produkter og lovgivning samt beregningsværktøjer, dokumentation og tegninger, som du kan anvende i det videre projekt. Dette er gratis, og hvis du ønsker, så er vi med dig hele vejen fra beregning og dimensionering til installation. 

Support

Vi har +350 Kessel serviceteknikere i landet, som er blevet uddannet i at installere og servicere højvandslukkere mm. Serviceteknikere er selvstændige entreprenører og kloakmestre, som ønsker at blive opdateret på produkter inden for afløbsteknik. Vi opdaterer dem løbende, rådgiver dem under installation og service, hvorfor du kan føle dig helt sikker, når du vælger en løsning fra Kessel.
 

  • ​+350 uddannede Kessel serviceteknikere
  • Support og rådgivning onsite
  • Gratis dimensionering og beregning
  • Support hele vejen fra dimensionering til installation og service

Kessel BIM-selector

I Kessel BIM-selector kan du søge samt downloade BIM/Revit-filer på alle Kessel produkter. Heriblandt fedtudskillere, pumpestationer, hybride pumpestationer mm. Når du har fundet det produkt, du skal bruge, kan du downloade filen som AutoCad eller Revit-fil og arbejde videre med den i det ønskede program.
 

Kompetencecenter

Martin P. Schmidt
Martin P. Schmidt

Projektansvarlig

Tonni P. Jensen
Tonni P. Jensen

Intern salg / kloakmester

Daniel Blicher Lauridsen
Daniel Blicher Lauridsen

Projektkonsulent

Kim Blicher Lauridsen
Kim Blicher Lauridsen

Intern salgsleder

Cases

 

Danmarks største indendørs multifunktionelle arena får tre udskillere


Royal Arena er en stor multiarena med plads til op mod 16.000 siddende og stående gæster til kultur- og musikarrangementer.
 

 

Krystallen i København går med en løsning fra Kessel


Utæt fedtudskiller af rustfrit stål udskiftet med fuldautomatisk fedtudskiller med prøveudtagningsbrønd og pumpe.
 

 

Stor NS 15 fedtudskiller leveret til Dalle Valle i København


Opgaven til Dalle Valle lød på, at fedtudskilleren skulle passe til et storkøkken, samt være resistent overfor varmt vand.
 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.