Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Det udfyldte serviceskema er sendt til din mail

Vi har sendt serviceskemaet til din mail. Tjek i din spam-folder, hvis ikke du kan finde den i din alm. indbakke.

Kender du alle fordelene?

Bliv Kessel Servicetekniker

Som Kessel Servicetekniker får du, udover en masse viden om installation og servicering af Kessel produkter, også adgang til et hav af fordele. Herunder har vi listet et par fordele. Hvis ikke du allerede er Kessel Servicetekniker, kan du tilmelde dig og dine kollegaer herunder. 

LØSNING+ for Kessel Serviceteknikere

For at afhjælpe nogle af de udfordringer og arbejdsopgaver, som Kessel Serviceteknikere oplever i hverdagen, har vi samlet en række værktøjer, hjælpemidler mm., som kan gøre hverdagen bare lidt lettere. Herunder kan du se et udpluk af de services, som du får, når du er uddannet Kessel Servicetekniker hos os.

Myndighedspakke

Når vi har dimensioneret en fedt-, olie- eller koalescensudskiller for dig, har du mulighed for at få tilsendt en myndighedspakke, som kan anvendes, når du skal søge om godkendelse hos den stedlige myndighed.


 

Bliv fundet af husejeren

Som Kessel Servicetekniker bliver du en del af vores Kessel ServiceCenter, hvor husejeren let kan finde dig, hvis der kræves service eller udskiftning af et højvandsslukke.

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.