Egenproduktion af genbrugsplastEgenproduktion af genbrugsplast
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Lagerførende på varer til akutopgaverLagerførende på varer til akutopgaver
Gratis beregning og dimensioneringGratis beregning og dimensionering

Udskiftning af fedtudskiller hos Hotel Sankt Annæ

Hotel Sankt Annæ, beliggende i hjertet af København, stod over for en udfordring med deres eksisterende fedtudskiller i rustfrit stål. Udskillertanken var i løbet af årene tæret op. Dette gav en masse lugtgener, som var til gene for især hotellets ansatte. Adgangsforholdene på stedet var snævre, og udskilleren var placeret i en eksisterende betongruppe, hvorfor løsningsmulighederne var få. Hotellet havde af flere omgange forsøgt at finde en holdbar løsning – dog uden held.

Kontakt med Kessel Servicetekniker:

Hotellet fik dog et mindre gennembrud ift. en evt. løsning, da hotellets lokale VVS’er kontaktede Svend Gregersen fra Furesø Kloak. Furesø Kloak, som er uddannet Kessel Servicetekniker, kontaktede således os i håbet om at finde en holdbar løsning.

Sammen med Furesø Kloak besigtigede vi installations- og adgangsforholdene ved Sankt Annæ, og foretog de nøjagtige opmålinger. Den begrænsede plads samt den komplekse installationmulighed krævede en grundig vurdering for at sikre, at den nye fedtudskiller kunne passe ind i de eksisterende forhold. Her skulle der bl.a. tages højde for installationsgenstande, installations- og adgangsforhold, tømningsforhold mm.

Billede
Billede

Samarbejde med leverandør:

I et tæt samarbejde med vores leverandør, Kessel, blev der udviklet en specialløsning, der opfyldte hotellets behov og samtidig tog højde for de begrænsede adgangs- og installationsforhold. Pga. forholdene fandtes der kun én gangbar løsning – udskilleren skulle plastsvejes på stedet. Udskilleren blev svejst af Kessel egne folk, så det sikres, at den lever op til gældende regler og standarder. Når en sådan proces igangsættes, følger den systematisk syv stadier for at sikre, at løsningen forbliver optimal gennem hele dens levetid. Følgende stadier følges:

  • Konsultation
  • Design & planlægning
  • Implementering
  • Kvalitetskontrol
  • On-site installation
  • Kommision
  • Vedligehold og service

"

 

Vores samarbejde med Lauridsen A/S oplever vi som seriøst og professionelt. Rådgivning og tilbudsgivning ud fra vores aktuelle ønsker til en konkret sag, der skiller Lauridsen sig ud. Vi kan altid ringe til hvilken som helst importør og få rådgivning om deres produkt og om hvordan det bør anvendes. Medarbejder hos Lauridsen skiller sig ud ved dels at være godt inde i produkternes funktioner, montage, drift, og tillige går medarbejderen gerne ind i en konkret sag, vurderer og yder rådgivning.

 

Fordele ved at være KST. Som kloakmester med 8-10 ansatte er det vigtigt for mig at jeg fagligt er mindst på niveau med mine medarbejder, jeg skal helst være fagligt på højere niveau end dem. KST og erfaring med Kessel produkter er en del af at holde mit niveau højt. Det giver værdi for virksomheden at medarbejdere kan ringe til mig og få vejledning til hvordan de skal løse en konkret opgave, derfor giver det værdi for virksomheden at jeg er KST.

Og selvfølgelig er de medarbejdere der arbejder med Kessel produkter her også KST.

 

 

Svend Gregersen
Aut. Kloaknester | Furesø Kloak og beton

   

Resultater:

Den nye fedtudskiller blev succesfuldt installeret på hotellet, og kloakmesteren fulgte op for at sikre, at systemet fungerede korrekt. Vi var til stede under hele installationen for at sikre arbejdet samt overleveringen.

Hotel Sankt Annæ har været meget tilfredse med den professionelle håndtering af udfordringerne samt den skræddersyede løsning. Den nye fedtudskiller opfylder ikke kun alle nødvendige standarder, men forbedrer også driftseffektiviteten og langsigtede vedligeholdelsesomkostninger for hotellet.

Med denne case ønsker vi at fremhæve, at vi sætter en ære i effektiv problemløsning og samarbejde med hhv. vores kunder, entreprenører samt vores leverandør, da det sikrer vores slutbrugere den bedste løsning.  Det understreger også vigtigheden af at have erfarne teknikere, der kan håndtere komplekse udfordringer og levere skræddersyede løsninger, selv under begrænsede adgangsforhold

Fedtudskiller NS7 til nedgravning

Den valgte fedtudskiller var en NS7 til nedgravning. Den blev leveret komplet med tømmerør og Kessel Sonic Control fedtalarm med logbog. Tømmerøret gør det muligt for slamsugeren at tømme fedtudskilleren udefra, hvorved man undgår, at skulle tage dækslet af udskilleren. På den måde undgås unødvendige lugtgener i bygningen. Ydermere blev der installeret en fedtalarm for at sikre optimal drift samt give besked om tømning, driftsproblemer mv.

Som nævnt blev udskilleren svejst på stedet, og for at imødekomme de trænge adgangsforhold blev den udviklet, således at den kunne svejses indefra. Sammen med Kessel har vi altså skabt en ny metode til at svejse udskillerne, hvilket giver endnu flere anvendelsesmuligheder.

Kontakt os:

For yderligere assistance eller dimensionering af fedtudskillere, kontakt os på +45 7516 9029 eller via e-mail. Vi sikrer altid korrekt dimensionering iht. DS/EN 1825-2 og kan også levere BIM/Revit-filer og BIPS-beskrivelser efter behov.

Du finder vores eksisterende sortiment af fedtudskillere her:

 

Billede

Hotel Sankt Annæ galleri

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om produktet? Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

/Files/Images/Lauridsen/test-headset.png

Eller ring til os

Support tlf. 7516 9029 
Døgnvagt tlf. 7694 6470